Over ons

Meiden spelletjes

We zitten inmiddels al een hele tijd in de jaren 2000 en daarmee is er veel veranderd op het gebied van online spelletjes en wat er voor jonge meiden allemaal te vinden is op internet.

Jonge meiden brengen veel tijd door op social platformen en zijn gek op gamen, zogenaamde meiden spelletjes zijn dan ook super populair en worden door een hele grote groep meisjes gespeeld.

Er zijn door heel veel grote ontwikkelaars op het gebied van gratis online spelletjes speciale meiden spelletjes ontwikkeld om de steeds groeiende groep speelsters te bedienen.

Wat wil de doelgroep?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat meisjes graag meiden spelletjes spelen die vergelijkbaar zijn met hun dagelijkse bezigheden, zaken waar meiden zich op dieĀ  leeftijd mee bezig houden. Aankleed spelletjes, spelletjes over winkelen, mode en bekende sterren. Ontwikkelaars spelen hier handig op in door daar speciale games voor te ontwikkelen en constant opvolgende delen van deze spellen te maken.

De meest succesvolle online spelletjes zijn de gratis online spelletjes en de Multiplayer spellen, spelletjes waar je met meerdere meiden aan kunt deelnemen en scores kunt met elkaar kunt uitwisselen.

Meiden zijn op het gebied van social gaming ook de toekomst, de groep meiden die nu nog meiden spelletjes spelen zijn straks de speelsters die wanneer ze iets ouder zijn ook de andere online spellen gaan spelen. Een zeer interessante groep voor game-ontwikkelaars en online spelletjes platformen.

Advertisement

Online spelletjes gratis aanbieden, daar verdient toch niemand wat aan?

Niets is minder waar, meiden spelletjes die online worden aangeboden zijn juist zeer interessant voor ontwikkelaars en adverteerders. Voordat een gratis online spelletje start zal er in de browser een advertentie draaien, op die manier worden(dat is bij ieder gratis online spelletje zo) deze meiden geattendeerd op commercials of advertenties in hun interessegebied. Het is dus een wisselwerking, je kunt dus stellen dat de adverteerders het mogelijk maken dat de ontwikkelaar een gratis meiden spelletje kan ontwikkelen en aanbieden. Uiteindelijk zijn alle spelers op gratis online platformen de grote winnaars, zij kunnen op deze manier gratis hun spelletjes spelen!