Solitaire – Dragon Light

In de bergen hebben de draken altijd een vredig leven geleid maar het noodlot slaat toe wanneer de drakenkoning ernstig ziek wordt. De dapperste draken hebben aangeboden de ingrediënten voor een geneeskrachtig drankje te gaan halen maar de arrogante zoon van de koning vindt alleen zichzelf geschikt voor deze belangrijke taak. Hij zal de ingrediënten voor het drankje hoogstpersoonlijk bemachtigen.

Zonder aarzelen laat de nietsontziende draak tijdens zijn zoektocht een compleet dorp in vlammen opgaan. De meeste mensen slaan op de vlucht, maar een dapper meisje gaat de strijd met hem aan.
De woeste draak lacht het meisje uit. Weet ze dan niet met wie ze te maken heeft? Weet ze dan niet hoe sterk en krachtig hij is? Het meisje is echter niet bang en vervloekt de draak. Als de draak alle ingrediënten wil bemachtigen, zal hij met haar samen moeten werken!

Kijk goed naar de kaart die boven op de stapel ligt en zoek in het speelveld naar kaarten met een waarde die een punt hoger of lager is dan deze kaart. Kies jouw zetten zorgvuldig om alle kaarten van het speelveld te laten verdwijnen. Zal het je lukken combo’s te maken? Tijdens jouw reis zal je voorwerpen vinden die van pas zullen komen en in de winkel kun je bovendien handige upgrades kopen. Kun jij de geliefde drakenkoning redden en het dorp herstellen? Alleen de kaarten weten het antwoord!

Wil jij ook zo graag Klaverjassen? Klik dan hier voor de Klaverjassen spelregels!

Kenmerken:
Denda Games zoekt ingrediënten
Een meeslepend verhaal in een fantasiewereld
Gebruik bonussen en handige voorwerpen
5 kleurrijke werelden
160 onvergetelijke kaartdeals
Verbluffend mooie illustraties
Prachtige muziek
Kies zelf met welke kaarten je speelt
Verdien trofeeën, beloningen en artefacten
Nederlandstalig spel

Releated Post